Μόλις 3,2 εκ. δολάρια δίνουν για το μωρό της Καρντάσιαν-Η Τζολί έβγαλε 21 εκ. από τα δικά της - iefimerida.gr

Μόλις 3,2 εκ. δολάρια δίνουν για το μωρό της Καρντάσιαν-Η Τζολί έβγαλε 21 εκ. από τα δικά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πλειστηριασμός για το ποιο έντυπο θα δημοσιεύσει πρώτο τις φωτογραφίες από την Νορθγουεστ, την νεογγέννητη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν, καλά κρατεί. Ακόμη και αν η ίδια επιμένει να αρνείται και να δηλώνει πως προτιμά να την φωτογραφήσει η ίδια.

3,2 εκ. δολάρια είναι η τελευταία προσφορά για φωτογράφηση της κόρης της (από ένα Αυστραλέζικο περιοδικό) που αρνήθηκε η Κιμ Καρντάσιαν. Σύμφωνα πάντα με τον Πέρεζ Χίλτον που επισημαίνει ότι το ζεύγος Γουέστ-Καρντάσιαν έχει ήδη απορρίψει αντίστοιχες προσφορές της τάξεως των 2 εκ. δολαρίων.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι επιμένουν πως η Κιμ σκοπεύει να φωτογραφήσει μόνη της το μωρό της και να το ποστάρει στα δικά της social media. Ή να δεχτεί μεν να το φωτογραφήσουν, αλλά να διαθέσει τα έσοδα σε κάποιο φιλανθρωπικό οργανισμό.

Ίσως απλά ένα ζεύγος με τέτοιο αυξημένο δείκτη ματαιοδοξίας να αισθάνεται μέχρι και «προσβεβλημένο» από το ύψος των προσφορών τις οποίες θα μπορούσε κάποιος να της αποκαλέσει και χαμηλές αν τις συγκρίνει με τις αντίστοιχες που είχαν λάβει το ζεύγος Πιτ-Τζολί.

Συγκεκριμένα η Τζολί φέρεται -σύμφωνα με δημοσιεύματα- να έχει βγάλει συνολικά 21 εκ. δολάρια από τις φωτογραφήσεις των παιδιών της.

Ξεκινώντας από τα δίδυμα, Βίβιεν και Νοξ, οι τιμές για τις φωτογραφίες των οποίων έφτασαν το 2008 τα 15 εκ. δολάρια (με τελικούς κερδισμένους τα περιοδικά People και Hello).

Ενώ οι αντίστοιχες της πρωτότοκης Σιλό αγοράστηκαν, κάποια χρόνια πριν, από το People έναντι 4,1 εκ. δολαρίων. Ένα ποσό στο οποίο έρχονται να προστεθούν και τα 2 εκ. δολάρια που έδωσε επίσης το People για τις φωτογραφίες του Pax μετά την υιοθεσία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ