Τα ζώδια της Τρίτης 2 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 2 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατά καιρούς κάποιες κινήσεις που κάνετε πληγώνουν το άνθρωπο σας και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξετε πολλά πράγματα στην συμπεριφορά σας, αν επιθυμείτε η σχέση αυτή να διαρκέσει. Πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε λόγια που πονάνε και μην πιάνεστε από ασήμαντες αφορμές για να ξεσπάσετε στο ταίρι σας.

Ταύρος

Αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Η καθημερινότητα θα αρχίσει πλέον να σας απασχολεί έντονα από εδώ και στο εξής. Μην ασκείστε αυστηρή κριτική στους γύρω σας και συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση στη δουλειά σας. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση παραπέρα αναλαμβάνοντας σημαντικές δεσμεύσεις. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπου αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να επεκταθείτε καλύτερα και να εκπληρώσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Δίδυμοι

Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές. Παράλληλα θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στον επαγγελματικό σας τομέα, είσαστε έτοιμοι για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Καρκίνος

Έτσι θα πλησιάσετε ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα σας έχουν κουράσει και αγχώσει αρκετά. Οικονομικά, έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής και υπάρχει πιθανότητα αύξησης του μισθού σας ή θα πάρετε έξτρα χρήματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει. Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να δώσετε οριστικές λύσεις τώρα γιατί η κρίση σας θα είναι θολή. Κινηθείτε δυναμικά και μην κάνετε πίσω στις πρώτες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Τώρα μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις σας.

Παρθένος

Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα είσαστε γεμάτοι ζωντάνια και ενέργεια και θα δραστηριοποιηθείτε παίρνοντας πρωτοβουλίες για να διευθετήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτείτε προτάσεις από φίλους για εξόδους και διασκεδάσεις. Παράλληλα επιδιώξτε να προωθήσετε τις έξυπνες ιδέες σας για να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας και να εδραιώσετε καλύτερα την θέση σας. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή φάση ενώ παράλληλα έχετε ανακτήσει τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός

Αντιπαραθέσεις και μπερδέματα με άτομα της οικογένειας δεν είναι απίθανο να επικράτησαν αυτήν την περίοδο. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές ενέργειες γιατί θα ζημιωθείτε στο τέλος. Πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση απαγορευμένη ή με αμφίβολη διάρκεια. Σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά.

Σκορπιός

Ακόμα και αν σας φαίνονται άλυτα τα οικονομικά σας προβλήματα, να ξέρετε ότι αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί και γι΄ αυτό σας αναθέτουν όλο και παραπάνω υποχρεώσεις γιατί ξέρουν ότι θα τις φέρετε σε πέρας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δείξετε κατανόηση απέναντι στα προβλήματα του συντρόφου σας και σταματήστε να τον επικρίνετε.

Τοξότης

Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή, αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πάρετε χρήματα που σας τα είχαν καθυστερήσει και θα μπορέσετε να μειώσετε παλιά σας χρέη. Σχέδια για το μέλλον θα σας χαροποιήσουν. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχετε σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

Αιγόκερως

Αξιολογήστε σωστά μη λειτουργήσετε με αυθορμητισμό και καλό θα ήταν να κινηθείτε σε συνεργασία με άλλους. Έχετε θέσει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να τους πετύχετε. Μην εμπιστεύεστε τον οποιανδήποτε και ιδιαιτέρα άτομα που σας έχουν απογοήτευση και στο παρελθόν. Παράλληλα θα εξετάσετε σε ποιους τομείς της ζωής σας έχετε προοδεύσει και σε ποιους έχετε μείνει στάσιμοι, παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις για τη μελλοντική σας πορεία. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

Υδροχόος

Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα προκύψουν νέες προτάσεις για συνεργασίες. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Στα επαγγελματικά σας θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για την προώθηση της καριέρα σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Ιχθείς

Ιδανική περίοδος για να συμμετέχετε σε ομάδες ή και συλλογικές δραστηριότητες. Μη τρέχετε συνέχεια για τους άλλους. Να ξέρετε ότι στο μέλλον θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν με αποτέλεσμα η καριέρα σας να απογειωθεί. Στον αισθηματικό τομέα οι πιθανότητες για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι παρά πολλές. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ