Αναβαθμίζεται με προϋπολογισμό 3,8 εκατ. ευρώ ο λιμένας Ναυπλίου μέσω ΕΣΠΑ - iefimerida.gr

Αναβαθμίζεται με προϋπολογισμό 3,8 εκατ. ευρώ ο λιμένας Ναυπλίου μέσω ΕΣΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τουριστικό λιμάνι με σύγχρονες υποδομές θα αναμορφωθεί ο λιμένας Ναυπλίου, ο οποίος εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ για αναβάθμιση με προϋπολογισμό 3.835.362 ευρώ με στόχο να δημιουργηθούν σωστές διαστάσεις στο πλάτος και το βάθος του, προκειμένου να τεθούν νέες συνθήκες ναυσιπλοΐας για την εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων.

Η αναβάθμιση του λιμένα Ναυπλίου μέσω του ΕΣΠΑ, στοχεύει στην αποκατάσταση και υποστήριξη των υπαρχόντων κρηπιδωμάτων, όπου στα ύφαλα τους παρουσιάζουν προβλήματα ενώ παράλληλα θα υποστηριχθούν έργα υποδομής κοντά στον Ναυτικό Ομιλο Ναυπλίου, ενώ θα γίνει και υποβρύχια έρευνα στο λιμάνι με σκοπό τον αρχαιολογικό έλεγχο της περιοχής.

Το λιμάνι το οποίο θα αναμορφωθεί με σκοπό να αποτελέσει πόλο έλξης για κρουαζιερόπλοια θα περιφραχτεί προκειμένου να υλοποιηθούν τα απαραίτητα έργα ασφαλείας.

Η αναβάθμιση του λιμένα Ναυπλίου, θα γίνει μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ