Είχαν ετοιμάσει τραπέζι με βουβαλίσιο κρέας για τον Κάρολο Παπούλια στις Σέρρες - iefimerida.gr

Είχαν ετοιμάσει τραπέζι με βουβαλίσιο κρέας για τον Κάρολο Παπούλια στις Σέρρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας στις Σέρρες για την επέτειο της απελευθέρωσης να ματαιώθηκε λόγω άλλων, σημαντικότερων υποχρεώσεων του Kάρολου Παπούλια, όμως αρκετές ημέρες πριν συμβεί αυτό όλα ήταν έτοιμα για την υποδοχή και την ξενάγησή του στην πόλη.

Το μενού -το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ Νίκος Πουρνάζης- θα περιελάμβανε εδέσματα και γεύσεις βασισμένες στα τοπικά προϊόντα που έχουν γίνει γνωστά και ανάρπαστα πανελληνίως αλλά και παγκοσμίως, όπως για παράδειγμα το βουβαλίσιο κρέας. Το σενάριο που είχε επικρατήσει ήθελε το γεύμα να περιλαμβάνει ποικίλες προτάσεις χωρίς όμως να είναι προκλητικό για την εποχή ενώ παράλληλα θα μπορούσαν έτσι να διαφημιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα της Σερραϊκής γης. Πηγή: serraikanea.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ