O Aδωνις με βέσπα, τα γυαλιά καθρέπτες της Μακρή, η κοινή κούρσα Μητσοτάκη - Χριστοφιλοπούλου [εικόνες] - iefimerida.gr

O Aδωνις με βέσπα, τα γυαλιά καθρέπτες της Μακρή, η κοινή κούρσα Μητσοτάκη - Χριστοφιλοπούλου [εικόνες]

GEORGIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κάθε μέσο έφτασαν σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών οι αρμόδιοι υπουργοί προκειμένου να προετοιμαστούν μαζί με τον Γιάννη Στουρνάρα για τις κρίσιμες συναντήσεις με την τρόικα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε καβάλα σε μια βέσπα με μπακαζιέρα μάλιστα και εφοδιασμένος με κράνος, ενώ η υφυπουργός του Ζέτα Μακρή ήρθε με το υπουργικό αυτοκίνητο και ντυμένη ιδανικά για το καυτό ελληνικό καλοκαίρι, με ολόλευκο φόρεμα και σακάκι αλλά και εντυπωσιακά γυαλιά καθρέπτες, ενώ κρατούσε τσάντα φάκελο με ανάγλυφο που παραπέμπει στον οίκο Chanel.

Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Εύη Χριστοφιλοπούλου ήρθαν μαζί, με το ίδιο αυτοκίνητο προφανώς όχι τόσο για οικονομία όσο για να μη χάσουν ούτε στιγμή της προετοιμασίας ενόψει της συνάντησης. Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχελάκης, υπουργός Εσωτερικών, αλλά και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έφτασαν πεζοί.

Φωτογραφίες Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ