O ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει ότι «κατεβάζει» την Γιάννα Αγγελοπούλου για δήμαρχο Αθηναίων - iefimerida.gr

O ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει ότι «κατεβάζει» την Γιάννα Αγγελοπούλου για δήμαρχο Αθηναίων

O ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει ότι «κατεβάζει» την Γιάννα Αγγελοπούλου για Δήμαρχο Αθηναίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πληροφορία που δημοσίευσε η εφημερίδα «Τα Νέα» ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου ετοιμάζεται να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ πετά καρφιά κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου κάνοντας λόγο για τις «αξιόπιστες όπως πάντα πηγές του συνεργάτη των Νέων», για μεγάλη ανακάλυψη, ενώ καταλήγοντας αναφέρει ότι δεν είναι «η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε».

«Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι "αξιόπιστες", όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των "Νέων" κ. Παπαχρήστου τον οδήγησαν στη μεγάλη "ανακάλυψη" της προσέγγισης της κας Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και προσθέτει: «Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε».

«Τα Νέα»: Η Γιάννα Αγγελοπούλου θέλει να είναι υποψήφια δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την πληροοφορία ότι η κυρία Αγγελοπούλου επιθυμεί να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Αθήνας δημοσίευσε τη Δευτέρα η εφημερίδα «Τα Νέα».

Την περασμένη Πέμπτη, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα, στο σπίτι γνωστού παράγοντα δημοσίων σχέσεων η Γιάννα Αγγελοπούλου έδωσε δεξίωση και κάλεσε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το life style. H εφημερίδα αναφέρει ότι πολύ επίμονες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Αγγελοπούλου επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

«[Πηγή] μου υπενθύμισε τις σχέσεις του γιού της με το κόμμα της χαράς και την πολυποίκιλη «βοήθεια» που παρείχε η ίδια προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά στο κόμμα», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» θέλοντας να καταδείξει τις σχέσεις της κυρίας Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας, παράλληλα, πως η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε προσφέρει βοήθεια στον Αλέξη Τσίπρα για να πραγματοποιήσει το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ για τις συναντήσεις που πραγματοποίησε και τις ομιλίες που έκανε.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ηρθα για να μείνω

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η κυρία Αγγελοπούλου είχε διαψεύσει τα σενάρια που τη θέλουν να πολιτεύεται στην Ελλάδα, λέγοντας: «Βάλτε το τρέιλερ. Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θα κάνει κόμμα, μόνη ή με άλλους», ωστόσο καταλήγοντας είχε τονίσει με έμφαση: «Ηρθα για να μείνω», τονίζοντας, παράλληλα, πως μετά τους Ολυμπιακούς «εξαφανίστηκα γιατί η χώρα μου δεν μου έδωσε ευκαιρία να κάνω κάτι».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ