Ο Βενιζέλος αναγκάζεται να αποδοκιμάσει Βορίδη: Δεν κάνει καλό ούτε στον εαυτό του ούτε στο κόμμα του ούτε στη χώρα - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος αναγκάζεται να αποδοκιμάσει Βορίδη: Δεν κάνει καλό ούτε στον εαυτό του ούτε στο κόμμα του ούτε στη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ηχηρή παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου που αποδοκίμασε τον Μάκη Βορίδη και τη «Δεξιά» για την επίθεση στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναγκάστηκε με τη σειρά του να επικρίνει τον Μάκη Βορίδη.

«Οποιος υπονομεύει τις ψυχολογικές και συμβολικές προϋποθέσεις της πολιτικής σταθερότητας πλήττει την καρδιά του δημοσίου συμφέροντος. Δεν κάνει καλό ούτε στον εαυτό του ούτε στο κόμμα ούτε στη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με την Ευρωπαία Επίτροπο Μαρία Δαμανάκη. «Η πολιτική σταθερότητα είναι ένα αγαθό το οποίο το αντιλαμβάνονται και το αποδέχονται όλοι οι Ελληνες», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Οσοι δεν την επικρότησαν ηχηρά τη συγκυβέρνηση, την αποδέχθηκαν σιωπηρά για τη σταθερότητα της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ