Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Ιουλίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να πάρετε κάποιο δάνειο αυτές τις ημέρες.

Ταύρος

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δεν σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν. Αυτό το διάστημα θα έχετε μια τάση απομόνωσης, εσωστρέφειας και περίεργες διαθέσεις. Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες που μπορούν να σας δώσουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας.

Δίδυμοι

Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδια σας, γιατί τα έσοδα σας θα είναι μειωμένα αυτές τις ημέρες.

Καρκίνος

Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να λάβουν τέλος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με προσφιλή ή σημαντικά πρόσωπα. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτές τις μέρες θα σας αγχώσουν και θα σας αναστατώσουν. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας. Φροντίστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, για να κάνετε σωστές κινήσεις.

Λέων

Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και περιοριστείτε σε αυτά που ήδη έχετε. Κινηθείτε συντηρητικά στα οικονομικά σας και εκμεταλλευτείτε τη στήριξη ισχυρών ανθρώπων του περιβάλλοντος σας. Να προσέξτε πολύ τις οικονομικές κινήσεις που θα κάνετε, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε απώλειες και να χάσετε το κεφάλαιο σας. Προς το τέλος της εβδομάδος προσέξτε λίγο να μην γίνουν οι καθυστερήσεις και τα όποια προβλήματα στα επαγγελματικά, αφορμή για να έρθετε σε σύγκρουση με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση δείτε τώρα τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας και κάντε κινήσεις ώστε να γεφυρώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Παρθένος

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές που υπήρχαν έως τώρα στα σχέδιά σας, εξαλείφονται και σταδιακά θα τεθούν σε τροχιά εξέλιξης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Σχεδιάστε μια πιο οργανωμένη τακτική για να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα που θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Ζυγός

Μερικές φορές δεν θα διστάσετε να τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα στη δουλειά σας αφού κινείστε από θέση ισχύος πια και ξέρετε ότι οι άλλοι θα υποχωρήσουν στις απαιτήσεις σας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για να προωθήσετε τις όποιες υποθέσεις σας γι αυτό κάντε τις απαραίτητες διαδικασίες τώρα που ευνοείστε. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Στον αισθηματικό τομέα οι πιθανότητες για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι παρά πολλές.

Σκορπιός

Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μάθετε να κάνετε υπομονή. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις γνωριμίες που έχετε και δεν θα χάσετε. Η περίοδος που διανύετε είναι γόνιμη και αν περιορίσετε τη τάση σας για περιττά έξοδα, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανές. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα, η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί και να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στα οικονομικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς. Στον οικονομικό σας τομέα τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα πάρετε τα πάνω σας, αρκεί να μην αρχίσετε να κάνετε σπατάλες.

Αιγόκερως

Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αλλά και να μειώσετε παλιά σας χρέη. Οι αδέσμευτοι θα θέσετε ως προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή, την ανεύρεση ενός ερωτικού συντρόφου. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας.

Υδροχόος

Θα πρέπει να μάθετε να ελίσσεστε και να ξεπερνάτε με επιτυχία τις δυσκολίες που συναντάτε. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Παράλληλα θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να λειτουργείτε με λογική, γιατί θα σας αναθέσουν νέες υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Παράνομες ή κρυφές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν με ανυπολόγιστο κόστος. Φτιάξτε έτσι το πρόγραμμα σας, για να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώσετε στη σχέση σας.

Ιχθείς

Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν πολλούς από εσάς, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Στα οικονομικά σας, θα είστε πολύ επιρρεπείς με την διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο.... Στον οικονομικό σας τομέα θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις ή αγορές αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ