H Ρόμπσον προελαύνει στο Γουίμπλεντον, ενώ η μητέρα της είναι «εγκλωβισμένη» στην Ελλάδα - iefimerida.gr

H Ρόμπσον προελαύνει στο Γουίμπλεντον, ενώ η μητέρα της είναι «εγκλωβισμένη» στην Ελλάδα

H Ρόμπσον προελαύνει στο Γουίμπλεντον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γούρι άλλαξε. Και δύσκολα θα καταφέρει η μητέρα της Λάουρα Ρόμπσον να την πείσει να παρακολουθήσει τουρνουά της στο μέλλον. Οσο εκείνη είναι εγκλωβισμένη στην Ελλάδα, η κόρη της γράφει ιστορία στο Γουίμπλεντον.

Η 19χρονη έγινε η πρώτη Βρετανίδα που φτάνει στον τέταρτο γύρο του τουρνουά έπειτα από 15 χρόνια. Οταν κέρδισε την Μαρίνα Εράκοβιτς όμως (1-6, 7-5, 6-3) η μεγαλύτερη θαυμάστριά της δεν ήταν στο κορτ για την χειροκροτήσει. Η μητέρα της έχει εγκλωβιστεί στην Ελλάδα γιατί προσέχει δύο άλλες αγάπες της.

Οπως αποκάλυψε η ίδια η τενίστρια, ο λόγος είναι τα δύο λαμπραντόρ της οικογένειας, καθώς η μητέρα της δεν μπορούσε να βρει κάποιον για να τα προσέχει, προκειμένου εκείνη να πάει στη Βρετανία για το τουρνουά. Η Ρόμπσον γεννήθηκε στην Αυστραλία, έζησε για λίγο στη Σιγκαπούρη και από τα 6 της μένει στη γηραιά Αλβιώνα. Πρόσφατα όμως οι γονείς της μετακόμισαν στην Ελλάδα.

Οσο για το αν θέλει δίπλα της τη μητέρα της στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά, αν λυθεί το πρόβλημα, η Ρόμπσον ήταν σαφής. «Καλά έχουν πάει τα πράγματα ως τώρα. Ας συνεχίσουμε να κάνουμε ότι και ως τώρα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ