«Ο Τομ Κρουζ είναι ένας από τους πέντε καλύτερους εραστές της ζωής μου», δηλώνει η Σερ - iefimerida.gr

«Ο Τομ Κρουζ είναι ένας από τους πέντε καλύτερους εραστές της ζωής μου», δηλώνει η Σερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ειδύλλιο της με τον Τομ Κρουζ, πίσω στα 80s, μίλησε η -67χρονη πλέον- Σερ που βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Watch What Happens Live.

«Δεν ήταν Σαϊεντολόγος τότε. Ήμασταν μέσα στο τρελλό πάθος για ένα διάστημα. Είναι ένας υπέροχος τύπος. Ο άντρας που ήξερα ήταν αξιαγάπητος».Αυτό δήλωσε για τον Τομ Κρουζ η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ.

Προσθέτοντας, σχετικά με τις επιδόσεις του ως εραστή, «Ήταν μέσα στο top 5 των καλύτερων εραστών που είχα στην ζωή μου. Και σκέψου ότι ανέκαθεν είχα εξαιρετικούς εραστές».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Σερ αποκάλυψε πως έχει επίσης κοιμηθεί με γυναίκα. Και μάλιστα με τελείο φυσικό τρόπο «Υπάρχει πραγματικά κάποια που δεν το έχει κάνει;».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σερ μιλάει για τον Τομ. Σε προηγούμενη συνέντευξη της, το 2008 στην Όπρα Γουίνφρευ, είχε πει πως ήταν τρελλή για αυτόν και πως θα μπορούσε η σχέση τους να είχε εξελιχθεί σε κάτι άλλο αν δεν είχαν τόσο διαφορετικά προγράμματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τομ Κρουζ Σερ Άντι Κόχεν Watch What Happens Live
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ