Οι σκύλοι μοιάζουν τελικά με τα αφεντικά τους μέσα από το φακό - Εκπληκτικά ανθρωπόμορφα πορτραίτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι σκύλοι μοιάζουν τελικά με τα αφεντικά τους μέσα από το φακό - Εκπληκτικά ανθρωπόμορφα πορτραίτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιάζουν αλήθεια τα σκυλιά με τα αφεντικά τους; Η απάντηση είναι καταφατική, σύμφωνα με τους ειδικούς. Αν για παράδειγμα κάποιος είναι λάτρης του καναπέ και της τηλεόρασης, αποκλείεται ποτέ να έχει σκύλο που λατρεύει να τρέχει στην εξοχή και ξεχειλίζει από ενέργεια. Ενας φωτογράφος όμως το εξέτασε το ζήτημα από διαφορετική σκοπιά. Και «μετέτρεψε» τους σκύλους σε ιδιοκτήτες για τα πορτραίτα του.

Ο Ελβετός Σεμπάστιαν Μανιάνι δεν μπορεί να εξηγήσει πώς ακριβώς του ήρθε αυτή η ιδέα. Για να τα καταφέρει έκανε ξεχωριστές λήψεις των ανθρώπων και των τετράποδων φίλων τους και στη συνέχεια τις επεξεργάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να «ενσωματωθούν». Αποτέλεσμα οι ανθρωπόμορφοι σκύλοι, που έχουν τα ρούχα του ιδιοκτήτη τους αλλά διατηρούν το πρόσωπο και το λαιμό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ