Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο για την αποχώρησή του - iefimerida.gr

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο για την αποχώρησή του

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Παναγιωτακόπουλο για την αποχώρησή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ήπιο σχόλιο και το ερώτημα «γιατί τώρα» ήταν η πρώτη αντίδραση κύκλων του ΠΑΣΟΚ προς τον κ. Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησής του μετά από 39 χρόνια που ήταν μέλος του.

Χαρακτηριστικά, επισήμαιναν, απευθυνόμενοι προς τον πρώην συγκεντρωσιάρχη του κινήματος:

«Το ΠΑΣΟΚ έκανε τις βασικές στρατηγικές του επιλογές, σε σχέση με την πορεία της χώρας και την αντιμετώπιση τη κρίσης, την Ανοιξη το 2010 και για λόγους εθνικής ανάγκης συνεργάζεται κυβερνητικά με την ΝΔ και το ΛΑΟΣ από το Νοέμβριο του 2011. Τι είναι συνεπώς εκείνο που έκανε τον κ. Παναγιωτακόπουλο να αλλάξει τώρα τρόπο αντίδρασης;

Για εμάς υπάρχουν δυο σταθερές:

Πρώτον, η δημοκρατική παράταξη που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα και είναι η παράταξη της εθνικής ευθύνης που αντιστέκεται σε επικίνδυνες δημαγωγίες, τις οποίες ιστορικά πληρώνει τελικά πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός .

Δεύτερον, πραγματικά προοδευτικό σήμερα είναι αυτό που περιορίζει, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, τις θυσίες των πολιτών και τους παρέχει ασφάλεια και προοπτική.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ