Γιατί αυτό το κρεβάτι κοστίζει 175.000 δολάρια; - Ισως διότι στο στρώμα του έχει ξανθά μαλλιά από ουρά αλόγου - iefimerida.gr

Γιατί αυτό το κρεβάτι κοστίζει 175.000 δολάρια; - Ισως διότι στο στρώμα του έχει ξανθά μαλλιά από ουρά αλόγου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την 60ή επέτειο από τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ Β', η βρετανική εταιρεία Savoir Beds δημιουργεί 60 κρεβάτια, αξίας 175.000- δολαρίων έκαστο.

Κάθε κρεβάτι είναι χειροποίητο και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις σωματικές διαστάσεις του κάθε πελάτη. Χρειάζεται, λέει, 700 ώρες για να φτιαχτεί.
Ενας από τους λόγους που το κρεβάτι είναι τόσο ακριβό, είναι διότι έχει γεμιστεί με ειδικό μαλλί από τη Μογγολία και την Λατινική Αμερική και ξανθά μαλλιά από ουρά αλόγου.
«Οι πελάτες μας δεν θέλουμε να νιώθουν ότι είναι ξαπλωμένοι σε κρεβάτι, αλλά ότι αιωρούνται πάνω σε ένα σύννεφο» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Η πρώτη παραγγελία έχει ήδη γίνει και έρχεται από έναν πελάτη από την Κίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ