O ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να μην κλείσει η Βουλή πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και ψηφιστεί νόμος για την ΕΡΤ - iefimerida.gr

O ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να μην κλείσει η Βουλή πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και ψηφιστεί νόμος για την ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μείνει ανοιχτή η Βουλή έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες της προκαταρκτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και να έλθει προς ψήφιση το σχέδιο νόμου για την δημόσια ραδιοτηλεόραση, θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το αίτημα θα κατατεθεί σήμερα Πέμπτη τόσο στην συνεδρίαση της προκαταρκτικής Επιτροπής όσο και στην διάσκεψη των Προέδρων, που έχει προγραμματιστεί για τον κοινοβουλευτικό σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να αποδεχθεί ότι οι εργασίες της προκαταρκτικής επιτροπής ολοκληρώνονται με την κλήση σε απολογία του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και εκτιμάται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αναζητεί τρόπο να αναζωπυρώσει τη συζήτηση, πιθανώς στρέφοντας το ενδιαφέρον εκ νέου στη διερεύνηση της περιόδου της θητείας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών.

Για το θέμα της ΕΡΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανεβάσει και πάλι τους τόνους, καθώς στην Κουμουνδούρου κυριαρχεί η εντύπωση πως επιχειρείται ένα πάγωμα των διαδικασιών για την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και την σύσταση του νέου φορέα, για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ