Σε μηχανική υποστήριξη ο Νέλσον Μαντέλα - iefimerida.gr

Σε μηχανική υποστήριξη ο Νέλσον Μαντέλα

Σε μηχανική υποστήριξη ο Νέλσον Μαντέλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Νέλσον Μαντέλα. Ο ηγέτης έμβλημα της Νότιας Αφρικής βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη όπως αξιωματούχος που ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

Ο «πατέρας» της δημοκρατίας στη χώρα νοσηλεύεται στην Πρετόρια από τις 8 Ιουνίου. Ο 94χρονος έχει πνευμονική λοίμωξη και η κατάστασή του έχει χαρακτηριστεί κρίσιμη από την Κυριακή.

Γύρω από το ξενοδοχείο ο κόσμος έχει τοποθετήσει λουλούδια, μπαλόνια και μηνύματα υποστήριξης για τον Μαντέλα, ενώ συγκεντρώνονται και προσεύχονται για την υγεία του.

«Σε χρειαζόμαστε», «Σε αγαπάμε, γίνε καλά γρήγορα», έγραφαν κάποια από τα μηνύματα. Μέλη της οικογένειάς του βγήκαν από το νοσοκομείο και πήραν κάποια από τα αντικείμενα. «Θα αισθανθεί καλύτερα όταν τα δει», εξήγησε ο Ντέιβιντ Μάναγουεϊ, σύζυγος της εγγονής του Μαντέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Νότια Αφρική Νέλσον Μαντέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ