Handelsblatt: Τα δύο κόμματα που έριξαν την Ελλάδα στην χειρότερη κρίση της ιστορίας της, ακόμα κυβερνούν - iefimerida.gr

Handelsblatt: Τα δύο κόμματα που έριξαν την Ελλάδα στην χειρότερη κρίση της ιστορίας της, ακόμα κυβερνούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «ενδιαφέρον πείραμα» χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt την κυβερνητική συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Μάλλον ειρωνικά...

Η οικονομική εφημερίδα κάνει λόγο σε άρθρο της για «ιστορική συμμαχία» και σημειώνει: «Τα δύο κόμματα που τις περασμένες δεκαετίες έριξαν τη χώρα τους στην σοβαρότερη κρίση της ιστορίας της, συνεχίζουν τώρα να κυβερνούν». «Ενδιαφέρον πείραμα», καταλήγει.

Γενικά ο γερμανικός Τύπος εστιάζει στην αναβαθμισμένη παρουσία του ΠΑΣΟΚ στο νέο κυβερνητικό σχήμα εστιάζει.

Η Die Welt γράφει χαρακτηριστικά: «Για άλλη μία φορά ο Βενιζέλος θα είναι "το πρόσωπο της Ελλάδας" στα μέσα ενημέρωσης, οπουδήποτε θα υπάρξει μία "εστία ανάφλεξης" στην εξωτερική πολιτική, η οποία σήμερα είναι σχεδόν ταυτόσημη με την ελληνική οικονομική πολιτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ