Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν οι Παλαιστίνιοι στον 23χρονο νικητή του Arab Idol [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν οι Παλαιστίνιοι στον 23χρονο νικητή του Arab Idol [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον καταυλισμό Χανς Γιουνίς, στη Λωρίδα της Γάζας, επέστρεψε ο 23χρονος τραγουδιστής γάμων που κέρδισε τον παναραβικό διαγωνισμό ταλέντων Arab Idol κάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του να βγουν στους δρόμους.

Τιμές εθνικού ήρωα επιφύλλασαν οι Παλαιστίνιοι στον Μοχάμεντ Ασαφ που επέστρεψε στον καταυλισμό όπου μεγάλωσε και ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά να αποτελεί σύμβολο ενότητας για τον λαό του.

Συγκεκριμένα τον τελικό του Arab Idol παρακολούθησαν σε γιγαντοοθόνες, στην Λωρίδα της Γάζας και στην κατεχόμενη από το Ισραήλ, Δυτική Όχθη, δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με πυροτεχνήματα και χορούς στους δρόμους για τη νίκη του 23χρονου Ασαφ.

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν οι Παλαιστίνιοι στον 23χρονο νικητή του Arab Idol [εικόνες+βίντεο]   | iefimerida.gr 0

Κάτι που, σύμφωνα με δημοσίευμα του blog των New York Times, δεν ενθουσίασε κάποια μέλη του μουσουλμανικού κλήρου και της Χαμάς που προσπαθούν να επιβάλλουν πιο αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς όπως το να απαγορέψουν στις γυναίκες να καπνίζουν ναργιλέ και στα ανύπαντρα ζευγάρια να περπατάνε μόνα τους στην παραλία.

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν οι Παλαιστίνιοι στον 23χρονο νικητή του Arab Idol [εικόνες+βίντεο]   | iefimerida.gr 1

Ο Ασάφ επέστρεψε στο αεροδρόμιο Rafah την Τρίτη 25/06. Δηλώνοντας, με το που βγήκε από το αεροσκάφος, «Το μηνυμά μου είναι αυτό της εθνικής ενότητας. Το να τερματίσουμε τον διαχωρισμό μεταξύ μας και να απελευθερωθούμε από την κατοχή».

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν οι Παλαιστίνιοι στον 23χρονο νικητή του Arab Idol [εικόνες+βίντεο]   | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ