Κάρα Ντελεβίν: Μην τη βλέπετε έτσι... Αυτή η τρομερή «τύπισσα» είναι αληθινός κάφρος [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάρα Ντελεβίν: Μην τη βλέπετε έτσι... Αυτή η τρομερή «τύπισσα» είναι αληθινός κάφρος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το κατ' επίφαση γλυκό κοριτσάκι είναι πραγματικά «διάβολος» μεταμορφωμένος! Συγκαταλέγεται στα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου, το 2012 κέρδισε το βραβείο «Μοντέλο της Χρονιάς» των British Fashion Awards, «σαρώνει» τις πασαρέλες για λογαριασμό των μεγαλύτερων brands στο χώρο της μόδας, είναι το επίσημο πρόσωπο των Burberry & Mullbery, ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Sorokina στην κινηματογραφική μεταφορά της τολστοϊκής «Άννα Καρένινα» και είναι μόλις 21 ετών.

Γεννημένη το 1992, με ύψος 1.77 και με διαστάσεις 79-61-86 cm, η Βρετανίδα Κάρα είναι η δευτερότοκη κόρη του Προέδρου της Επιτροπής Ιστορικών Κτιρίων και Μνημείων της Βρετανίας, ο οποίος έχει τιμηθεί από την ίδια τη Βασίλισσα.

Το ενδιαφέρον, όμως, με τη συγκεκριμένη νεαρή δεν είναι το αδιαμφισβήτητο κάλλος της και η κομψότητά της, αλλά ο αυτοσαρκασμός και οι συνεπείς και συνεχείς προσπάθειές της να τσαλακώσει την «κουκλίστικη» φάτσα της με τις πιο αποτρόπαιες γκριμάτσες.

Ένας γνήσιος θηλυκός «κάφρος»...

Δείτε από μόνοι σας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ