Ποιοι μάνατζερ; Το Twitter τώρα κλείνει και μεταγραφές [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποιοι μάνατζερ; Το Twitter τώρα κλείνει και μεταγραφές [εικόνα]

Μετεγγραφική προσέγγιση μέσω Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύγχρονη εποχή των social media, αρκετές μεταφορές για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένας απλός λογαριασμός στο twitter. Κάπως έτσι ο πρώην επιθετικός της Μίλγουολ, Σον Μπατ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λέιτον Οριεντ.

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής αφού πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Μίλγουολ, έγραψε ενα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μπάρι Χερν, πρόεδρο της Λέιτον Όριεντ, ο οποίος προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή, γράφοντας σε κοινή θέα στο προφιλ του παίχτη: «Αξίζει να μιλήσεις μαζί μας; Εχουμε μεγάλα πλάνα για τη νέα σεζόν. Είμαστε ομάδα του Λονδίνου και πραγματικά σε θέλουμε»

Η απάντηση του Μπατ, ο οποίος σημείωσε 3 γκολ σε 13 ματς πέρυσι ήταν «Ναι, σίγουρα. Πρέπει να γίνει γρήγορα όμως.»

Ο Χερν απάντησε αμέσως: «Στείλε μου με προσωπικό μήνυμα τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σου και ας συναντηθούμε». «Θα το κάνω», ήταν η απόκριση του ποδοσφαιριστή.

Το αποτέλεσμα ήταν την Δευτέρα (24/06) ο Μπατ να υπογράψει διετές συμβόλαιο στην καινούργια του ομάδα, την Λέιτον Οριεντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ