Η Χάλι Μπέρι «πολεμά» τους παπαράτσι - iefimerida.gr

Η Χάλι Μπέρι «πολεμά» τους παπαράτσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν οι διάσημοι που προσκαλούν τους φωτογράφους να τους απαθανατίσουν δήθεν τυχαία την ώρα που κάνουν βόλτα με τα παιδιά τους, υπάρχουν, όμως κι αυτοί που θέλουν να απολαμβάνουν τις καθημερινές τους στιγμές με την οικογένεια δίχως την ανάσα των παπαράτσι στην πλάτη τους.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Χάλι Μπέρι που σκοπεύει να καταθέσει υπέρ νομοσχεδίου που ως στόχο έχει να βάλει όρια στο κυνήγι των παπαράτσι. Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο καταδικάζει όποιον φωτογραφίζει ή βιντεοσκοπεί παιδιά δίχως την άδεια των κηδεμόνων τους. Παράνομη θεωρείται ακόμη και η παρακολούθηση – με κάθε τρόπο - των ανηλίκων.

Ο νόμος προβλέπει ποινή φυλάκισης από 10 ημέρες έως ένα έτος, καθώς και χρηματική ποινή που μπορεί να φτάνει τα 10.000 δολάρια.

Η Χάλι Μπέρι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο συγκεκριμένο θέμα. Τον περασμένο Απρίλιο μάλιστα, έχασε την ψυχραιμία της και φώναξε στους παπαράτσι που ακολουθούσαν την ίδια και την οικογένειά της στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός θα έχει ωστόσο απέναντί της εκπροσώπους συλλόγων κινηματογραφιστών, φωτογράφους καθώς και δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ