H Oλγα Κεφαλογιάννη «πετάχτηκε» στα Γιάννενα για να συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή - iefimerida.gr

H Oλγα Κεφαλογιάννη «πετάχτηκε» στα Γιάννενα για να συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Δολό,του δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων, βρέθηκε για λίγες ώρες η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, προκειμένου να συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή, όπως μεταδίδει το epirusgate.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, μετά το Ζαγόρι-το οποίο επισκέφθηκε με τον πρώην γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη-φιλοξενήθηκε όπως πολλές φορές στο παρελθόν, στον ξενώνα- αγρόκτημα του Χριστόφορου Κωσταρά, στο Δολό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, έφτασε και η Υπουργός Τουρισμού, η οποία μάλιστα, εντυπωσίασε με την απλότητά της τόσο από τους λιγοστούς κατοίκους όσο και τους επισκέπτες την συνάντησαν.

Χθες ο Κώστας Καραμανλής συνέχισε τις επισκέψεις του στα χωριά του Νομού Ιωαννίνων και βρέθηκε στην ακριτική Καστανή, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Ο πρώην Πρωθυπουργός, αναχώρησε με την οικογένεια και τους φίλους του για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ