Η θρυλική 40χρονη Playmate κολάζει διαφημίζοντας σαλάτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η θρυλική 40χρονη Playmate κολάζει διαφημίζοντας σαλάτες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τζένι Μακάρθι έχρισε διάδοχο των Πάρις Χίλτον, Κιμ Καρντάσιαν, Κέιτ Άπτον και Χάιντι Κλουμ η αλυσίδα fast food Carl's Jr. Tα αποτελέσματα ήταν όντως εντυπωσιακά.

Παρόλο που η 40χρονη Τζένι Μακάρθι (μια από τις πλέον γνωστές Playmate των 90s που έχει γίνει πλέον παρουσιάστρια) έχει δηλώσει πως έχει χρόνια να φάει κρέας, δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαφημίσει την νέα σαλάτα με κοτόπουλο, μήλο και καρύδια της αλυσίδας Carl's Jr.

Δηλώνοντας ταυτόχρονα στο US Weekly πως «Έχει όλα τα συστατικά που μου αρέσουν. Κάθε μπουκιά είναι τραγανή και εκρηκτική. Όπως μερικοί από τους πρώην μου».

Όλα αυτά την ίδια ώρα που κάνει το μαρούλι να μοιάζει με το πιο ισχυρό αφροδιασιακό στον κόσμο σε μια διαφήμιση που είναι εξίσου προκλητικές με αυτές των Κέιτ Άπτον, Κιμ Καρντάσιαν και Χάιντι Κλουμ που έχουν προηγηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ