Νέος υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης: «Πρώτη κίνηση, να φύγει το μαύρο από την ΕΡΤ» - iefimerida.gr

Νέος υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης: «Πρώτη κίνηση, να φύγει το μαύρο από την ΕΡΤ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και επιφυλακτικός μέχρι να ενημερωθεί, ο Παντελής Καψής, υφυπουργός αρμόδιος για θέματα της δημόσιας τηλεόρασης, δεσμεύτηκε το πρωί πως η πρώτη του κίνηση θα είναι να φύγει το μαύρο από την ΕΡΤ, και να μη γίνει παραμάγαζο της εκάστοτε κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής Καψής μίλησε στο Mega, αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε, στο πρώτο του βήμα που θα είναι να φύγει το μαύρο και να λειτουργήσει ξανά η ραδιοτηλεόραση, ενώ πρόσθεσε: «Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα και να φτιάξουμε μια νέα ραδιοτηλεόραση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών πέρα από παρεμβάσεις και κομματισμούς», δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός.

Αναφερόμενος στους εργαζόμενους τόνισε ότι οι συνθήκες είναι πολύ λεπτές όμως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι μέρος της λύσης, καθώς και ότι είναι αυτονόητη προϋπόθεση να μη γίνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση «παραμάγαζο της εκάστοτε κυβέρνησης».

(φωτογραφία Eurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ