Φήμες της τελευταίας στιγμής για μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση - iefimerida.gr

Φήμες της τελευταίας στιγμής για μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση

Φήμες της τελευταίας στιγμής για μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ όλοι συζητούν εδώ και 48 ώρες για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης και αναζητούν τα ονόματα από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, φήμες τις τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι οι κύριοι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος συζητούν -σε πλήρη αντίθεση με τα αρχικά σενάρια και το ενδεχόμενο να συγκροτηθεί μια μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση.

Είναι αντιληπτό το γεγονός ότι αυτό το ενδεχόμενο δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα από τις πιέσεις στελεχών που δεν θέλουν να χάσουν τις θέσεις τους ή να μπουν και αυτά στο υπουργικό συμβούλιο.

Παρ' όλα αυτά όμως οι εισηγήσεις που συνοδεύουν την πρόταση για μικρό και ευέλικτο σχήμα αναφέρουν ότι λιγότεροι υπουργοί και υφυπουργοί θα σημαίνει αυτόματα και λιγότερες τριβές. Θα σημαίνει επίσης ευκολότερες αποφάσεις, καλύτερος συντονισμός, περισσότερες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάποιο από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ