Η Μαντόνα χορεύει στο μπάνιο της και επιδεικνύει τους γλουτούς της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαντόνα χορεύει στο μπάνιο της και επιδεικνύει τους γλουτούς της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την νέα δυνατότητα που δίνει το instagram για να ποστάρεις και βίντεο εκμεταλλεύτηκε πρώτη και στο έπακρο η 54χρονη Μαντόνα.

«Νέα Υόρκη σου έρχομαι. Κάνω προετοιμασία στο βίντεο. Έτσι γίνονται σιδερένιοι οι γλουτοί».Αυτό έγραψε η 54χρονη βασίλισσα της ποπ δίπλα στο βίντεο που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το οποίο την δείχνει να χορεύει μέσα στο μπάνιο της. Ενώ ταυτόχρονα φωνάζει συνεχώς «booty pop, booty pop».

Το βίντεο διαρκεί μόλις 15 δευτερόλεπτα αλλά είναι τόσο χαρακτηριστικό που είναι δεδομένο ότι είτε θα κάνει τους φαν της όντως «να σηκωθούν και να το κουνήσουν». Είτε απλά να κουνήσουν το κεφάλι τους με απογοήτευση.

Όλα αυτά ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star η Μαντόνα έρχεται στην Ελλάδα για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Ιθάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ