Τα ζώδια της Δευτέρας 24 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 24 Ιουνίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 24 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους περισσότερους, από τους στόχους σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας, γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Περιοριστείτε μόνο σε απαραίτητες αγορές και φροντίστε να έχετε πάντα ένα απόθεμα στην άκρη. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες.

Ταύρος

Αποφύγετε τις σειρήνες του εύκολου κέρδους και προσέξτε ένα παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας. Θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί σπασμωδικές κινήσεις και βεβιασμένες αποφάσεις δεν ενδείκνυνται αυτή την περίοδο. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Περιορίστε τα έξοδα και προβείτε σε συνετό προϋπολογισμό λαμβάνοντας υπόψη σας το χειρότερο σενάριο προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες δυσκολίες. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα.

Δίδυμοι

Μην χαλαρώσετε και αφήστε τα πάντα στην τύχη, γιατί οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται καλές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, για τους δεσμευμένους και κεραυνοβόλους έρωτες για τους αδέσμευτους και τους κυνηγούς της περιπέτειας. Τα ζητήματα καριέρας δεν θα αφήσουν και πολλά περιθώρια για να ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με την προσωπική σας ζωή. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λειτουργεί ένα παρασκήνιο σε βάρος σας.

Καρκίνος

Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι καλή και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ο χώρος της εργασίας σας, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά σας θα αυξηθούν οι ευθύνες σας αφού θα σας αναθέτουν πολλές φορές και δουλειές άλλων συνεργατών σας γιατί εκείνοι θα αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Λέων

Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας με αποτέλεσμα να παραμελείτε κάπως την προσωπική σας ζωή. Το τελευταίο διάστημα σας απασχόλησαν και συνεχίζουν να σας απασχολούν ζητήματα καριέρας και επαγγελματικών επιδιώξεων. Το ταίρι σας θα αναζητά όλο και περισσότερο πράγματα από εσάς, κάνοντας σας να αναρωτιέσετε αν είσαστε σε θέση να του τα προσφέρετε. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές. Φροντίστε να πλησιάσετε τον σύντροφο σας.

Παρθένος

Στον ερωτικό τομέα οι ανασφάλειες ή κάποια προβλήματα που έχετε με τη σχέση σας μπορεί να σας έχουν κάνει λίγο εγωιστές και να λειτουργείτε σπασμωδικά. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες. Στον οικονομικό τομέα δε θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα. Τα άστρα προβλέπουν, για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν ζήλιες πάθη και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα προκύψουν, οι οποίες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Έχετε τη διάθεση εδώ και αρκετό καιρό να επαναπροσδιορίσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά δε φαίνεται αυτό να μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη. Να ξέρετε ότι θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο με τη συμπεριφορά σας και αργά ή γρήγορα θα χάσετε το σύντροφο σας αν συνεχίσετε έτσι. Προσέξτε πολύ και τις όποιες μετακινήσεις σας, ελέγξτε σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να αποφύγετε εκπλήξεις. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι μπερδεμένα.

Σκορπιός

Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδια σας, γιατί τα έσοδα σας θα είναι μειωμένα αυτές τις ημέρες.

Τοξότης

Προσέξτε να μην δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Επίσης, δεν αποκλείεται να συζητήσετε ή να έχετε και κάποια προαγωγή. Μετά από μια περίοδο έντονης στασιμότητας ή και ανατροπών στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η στιγμή να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας, θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Αιγόκερως

Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες.

Υδροχόος

Αξιοποιήσετε προς όφελος σας τις γνωριμίες που θα κάνετε οι αδέσμευτοι του ζωδίου: κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις, όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στα οικονομικά μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Ιχθείς

Ευνοούνται οι επαφές, οι γνωριμίες καθώς και οι υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα υπάρχει ποικιλία στη ζωή σας, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις, όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ