Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Ιουνίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Θα διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που είχατε και θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας.

Ταύρος

Η απόφαση για έναν αρραβώνα ή γάμο είναι πολύ πιθανή. Οι αδέσμευτοι, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο ' κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Στα οικονομικά, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και διεκδικήστε τα συμφέροντα σας με διπλωματικό τρόπο, απέναντι στους ανώτερους σας.

Δίδυμοι

Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Θα πρέπει όλοι να προσέχετε γιατί οι ρυθμοί σας είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ψάχνετε στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε καινούργιους στόχους. Όσοι είστε μόνοι, θα συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα σας απασχολήσουν κάποια έκτακτα έξοδα και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε.

Καρκίνος

Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει....

Λέων

Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις. Κάντε ένα ήρεμο διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Στα οικονομικά μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Παρθένος

Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την εβδομάδα σε θέματα επικοινωνίας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον σύντροφο σας. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας.

Ζυγός

Αφήστε πίσω το παρελθόν φίλοι μου. Η ερωτική σας ζωή δέχεται ευνοϊκές επιρροές γι' αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να αναπληρώσετε τα κενά που υπήρχαν στις σχέσεις σας. Ο οικονομικός τομέας ίσως απασχολήσει έντονα κάποιους από εσάς και μάλιστα να σας αναγκάσει ακόμη και να αναβάλετε τις διακοπές σας. Ορισμένοι από εσάς ,θα σκεφτείτε να αλλάξετε σπίτι ή να αγοράσετε. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε πλέον να προωθήσετε νέα σχέδια ή να ολοκληρώσετε σχέδια και κινήσεις που το προηγούμενο διάστημα καθυστερούσαν.

Σκορπιός

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μέσα από τα γεγονότα που θα συμβούν θα μπορέσετε να πάρετε τη τελική σας απόφαση. Η κούραση όμως και το άγχος δεν θα σας εγκαταλείψουν ακόμη γι αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτα πρόσωπα όσον αφορά το κλείσιμο συμφωνιών. Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν και γεγονότα ή κινήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας από κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και αναμένετε να βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Τοξότης

Αν αφήσετε την κατάσταση έτσι, γρήγορα το ταίρι σας θα απομακρυνθεί και θα το χάσετε. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα. Θα μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και ενδεχομένως τα ταξίδια που σας επιφυλάσσει αυτό το διάστημα είναι πολλά. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

Αιγόκερως

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Κάντε μια έρευνα αγοράς πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ανανέωση στους δεσμευμένους, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να παίζετε σε διπλό ταμπλό και να είστε μπερδεμένοι. Προϋπόθεση βέβαια είναι να είστε προσεκτικοί. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας.

Υδροχόος

Επιδιώξτε την συντροφιά φιλικών προσώπων για να περάσετε καλά αυτό το διάστημα. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα πετύχετε πολλά πράγματα στη δουλειά σας. Θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή αλλά και την οικογενειακή ήταν και εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο μέσα από έντονους προβληματισμούς και ανησυχίες. Περιορίστε κάθε ισχυρό συναίσθημα. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο.

Ιχθείς

Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Όσοι από εσάς είχατε ή έχετε δυσκολίες σε αυτήν τον τομέα, θα μπορέσετε τώρα να διορθώσετε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά σας, μην ξεσηκωθείτε και αρχίστε να σκορπάτε τα χρήματα σας, αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές και χρέη, για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ