ΣΥΡΙΖΑ: Μία επιχείρηση της αστυνομίας στην ΕΡΤ θα είναι χτύπημα στη δημοκρατία - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Μία επιχείρηση της αστυνομίας στην ΕΡΤ θα είναι χτύπημα στη δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Μία επιχείρηση της αστυνομίας στην ΕΡΤ θα είναι χτύπημα στη δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανακοίνωση του υπουργείο Οικονομικών για τις αποζημιώσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ και την εκκένωση του Ραδιομεγάρου προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για τον πανικό της κυβέρνησης και προειδοποιεί πως ενδεχόμενο επιχείρησης της Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις στην Αγ. Παρασκευή θα αποτελέσει «χτύπημα στη δημοκρατία».

«Η κυβέρνηση, τελώντας σε πανικό, είναι αποφασισμένη να διαλύσει τη δημόσια τηλεόραση και να προχωρήσει στις απολύσεις των εργαζομένων της, παρά τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας και τον διεθνή αρνητικό αντίκτυπο που έχουν οι ενέργειές αυτές», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Μία ενδεχόμενη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων θα αποτελέσει άλλη μια ακραία έκφραση αυταρχισμού και αδιαλλαξίας, αλλά και ένα χτύπημα στην ίδια τη δημοκρατία», επεσήμανε ο ΣΥΡΙΖΑ, που υπογράμμισε πως στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων της ΕΡΤ και θα υπερασπιστεί τη δημόσια τηλεόραση και τη δημοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ