Τριήμερο στον Κορυδαλλό παρά την απόφαση για απελευθέρωσή του με αναστολή θα κάνει ο Γαβαλάς - iefimerida.gr

Τριήμερο στον Κορυδαλλό παρά την απόφαση για απελευθέρωσή του με αναστολή θα κάνει ο Γαβαλάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος με όρους είναι από σήμερα και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 7 ετών , αλλά με αναστολή στην έφεσή του. Ο γνωστός μόδιστρος, πάντως, θα κάνει τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Κορυδαλλό γιατί δεν πρόλαβε να πληρώσει την εγγύηση.

Την ίδια απόφαση εξέδωσε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για την αδελφή του Νότα, την οποία καταδίκασε σε φυλάκιση 6 ετών με αναστολή στην έφεσή της. Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους με τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς - όπως είναι γνωστό - έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν στο ενεργητικό της εταιρείας τους.

Λάκης και Νότα Γαβαλα, πάντως, θα παραμείνουν στη φυλακή έως την Τρίτη, καθώς οι δικηγόροι τους, ενώ είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 που τους επιβλήθηκε ως εγγύηση, δεν πρόλαβαν ανοιχτό το αρμόδιο τμήμα του Εφετείου Αθηνών για να πληρώσουν.

Ετσι, τόσο ο Λάκης Γαβαλάς όσο και η αδελφή του θα επιστρέψουν, αναγκαστικά, στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατούνται τους τελευταίους 14 μήνες, έως την Τρίτη οπότε θα λειτουργήσει το Εφετείο, καθώς την Δευτέρα λόγω της γιορτής του Αγίου Πνεύματος θα παραμείνει κλειστό, για να πληρώσουν την εγγυοδοσία και να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικαστήριο ελεύθερος Λάκης Γαβαλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ