Νο Ι'm not going to the World Cup - Το βίντεο για τη Βραζιλία που σαρώνει στο Youtube - iefimerida.gr

Νο Ι'm not going to the World Cup - Το βίντεο για τη Βραζιλία που σαρώνει στο Youtube

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπερνώντας την εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις τη δύναμη του λόγου της. Την σαφή κι εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία της. H Βραζιλιάνα Κάρλα Ντάουντεν είχε την ιδέα να καταγράψει την άποψή της εναντίον της πραγματοποίησης του Μουντιάλ στην πατρίδα της και να τη σκηνοθετήσει με τον τίτλο «Νο, I'm not going to the World Cup».

Το βίντεο γυρίστηκε πριν ξεσπάσουν οι μαζικές διαδηλώσεις στη Βραζιλία κι έγινε παγκόσμιο trend. Το βίντεο της Κάρλα σαρώνει στο youtube και προκαλεί μεγαλύτερο πλήγμα τόσο στην κυβέρνηση της χώρας όσο και στη FIFA από τους εκατοντάδες χιλιάδες που βγήκαν στους δρόμους. Γιατί το βίντεο έχει γίνει τόσο viral που έχει φτάσει τα 2,2 εκατ. views στο youtube. Δείτε το και θα καταλάβετε πως η Κάρλα και οι διαδηλωτές έχουν δίκιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ