Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Ιουνίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας προβληματίσουν αρκετά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ενδέχεται να αναπτύξετε κάποια σχέση κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων σας. Στα οικονομικά σας είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλευτητε σωστά, αποφύγετε τον πειρασμό να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι

ίναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν σας οριστικά πια και να προχωρήσετε μπροστά. Στα οικονομικά σας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη. Τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά ζητήματα απορροφούν πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αισθηματικό – προσωπικό τομέα.

Καρκίνος

Κινηθείτε γρήγορα και ευέλικτα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αν κινηθείτε σωστά δεν θα πιεστείτε και ούτε θα χαλάσει η διάθεση σας.

Λέων

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας καθώς θα προκύψουν πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση.

Παρθένος

Δεν πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά σας και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην φτάσετε σε δυσάρεστη κατάληξη τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί θα δείτε πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας αναστατώσουν και συγχρόνως θα γοητευτείτε από καινούργιες παρουσίες που θα μπουν στη ζωή σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολόγησει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Αλλιώς δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας.

Σκορπιός

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν περισσότερο και να σας γνωρίσουν. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα.

Τοξότης

Νέες συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Είναι πολύ πιθανόν να περάσουν όλες οι σχέσεις σας από το μικροσκόπιο. Θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να ισορροπήσετε τα πράγματα στη ζωή σας, καθώς θα συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Ο ερωτικός τομέας είναι ευνοϊκός με διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Πάντως μην βιαστείτε να πάρετε γρήγορα αποφάσεις, γιατί θα υπάρξουν και καλύτερες ευκαιρίες στην πορεία. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες.

Υδροχόος

Γι΄ αυτό να είσαστε περισσότερο οργανωτικοί και υπομονετικοί και να μην κάνετε πίσω στα εμπόδια που συναντάτε. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες ή αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορείτε τώρα να κάνετε κινήσεις για να επεκτείνετε την επιχείρηση σας. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές.

Ιχθείς

Αν δεν αλλάξτε τακτική, σύντομα θα χάσετε και αυτά που με τόσους κόπους έχετε καταφέρει. Καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να αφιερώσετε χρόνο για ξεκούραση και να μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας. Μη διστάσετε να κάνετε πράγματα για να αυξήσετε τα έσοδα σας φίλοι μου. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο. Προσπαθήστε να αφήσετε τη στασιμότητα του παρελθόντος και ξεκινήστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας χαροποιήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ