Το ΑΠΕ αποκρούει τις κατηγορίες σε βάρος του για τις «διευκρινίσεις Μενουδάκου» περί της ΕΡΤ - iefimerida.gr

Το ΑΠΕ αποκρούει τις κατηγορίες σε βάρος του για τις «διευκρινίσεις Μενουδάκου» περί της ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησής του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων καλύπτει πλήρως το συντάκτη του που χθες μετέδωσε τις διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με την απόφαση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Κωνσταντίνου Μενουδάκου, τις οποίες αργότερα διέψευσε ο ίδιος ο πρόεδρος.

Στην ανακοίνωση του ΑΠΕ τονίζεται ότι η μετάδοση της σχετικής είδησης θα αποτελούσε καθαρή λογοκρισία και σημειώνεται με έμφαση και νόημα: «Εξάλλου, για το περιεχόμενο του μηνύματος δεν ευθύνεται ποτέ ο ταχυδρόμος...»

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ υπό τον τίτλο «Νέες διευκρινίσεις για την προσωρινή διαταγή του προέδρου του ΣτΕ, Κωνσταντίνου Μενουδάκου, σχετικά με την ΕΡΤ», είναι προϊόν ρεπορτάζ και φέρει υπογραφή συντάκτη μας, τον οποίο περιβάλλουμε με πλήρη εμπιστοσύνη.

Η μη δημοσιοποίηση θα συνιστούσε καθαρή λογοκρισία, κάτι που αντίκειται στις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Εξάλλου, για το περιεχόμενο του μηνύματος δεν ευθύνεται ποτέ ο ταχυδρόμος...

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ