Κρίσιμη συνάντηση Βενιζέλου - Κουβέλη για ΕΡΤ πριν από τη σύσκεψη των αρχηγών - iefimerida.gr

Κρίσιμη συνάντηση Βενιζέλου - Κουβέλη για ΕΡΤ πριν από τη σύσκεψη των αρχηγών

Κρίσιμη συνάντηση Βενιζέλου - Κουβέλη για ΕΡΤ πριν τη σύσκεψη των αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 13:30 κρίσιμη συνάντηση στη Βουλή ανάμεσα σε Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο οποίος εμφανίζεται πιο διαλλακτικός, προσπαθεί να πείσει τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να ρίξει τους τόνους και να κάνει και αυτός με τη σειρά του λίγο πίσω από τις θέσεις του λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου που κρίνει αν θα πάει η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Πληροφορίες από τη ΔΗΜΑΡ αναφέρουν ότι ο Φώτης Κουβέλης θα προτιμούσε να είχε ανοίξει η ΕΡΤ πριν από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών σαν μία κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά που θα αναγνώριζε έτσι το λάθος του να ρίξει «μαύρο» στη δημόσια τηλεόραση.

«Ολα είναι ρευστά, υπάρχει πρόταση για δίμηνες συμβάσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ. Ολα θα τα συζητήσουμε» αναφέρουν συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη στο iefimerida.gr, που μελετούν το σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου για τη νέα ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ