«Δεν χώρισα εγώ τον Δέλλα από τη σύζυγό του», δηλώνει η Μαστροκώστα [βίντεο] - iefimerida.gr

«Δεν χώρισα εγώ τον Δέλλα από τη σύζυγό του», δηλώνει η Μαστροκώστα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη γνωριμία της με τον Τραϊανό Δέλλα και το μωρό που έχασε στην πρώτη της εγκυμοσύνη μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν τον ερωτεύτηκα με τη μία. Ηταν εκφοβιστικός όταν τον είδα. Ηταν πολύ αρσενικό. Είδα έναν άντρα δυο μέτρα και μου φάνηκε λίγο υπερβολικό για μένα. Τον γνώρισα δέκα μήνες αφότου πήρε διαζύγιο. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά γιατί έχω ακούσει πως εγώ τον χώρισα!! Η ιστορία αυτής της σχέσης που δεν ήταν η πιο ιδανική στην αρχή και η κατάληξη αυτής λες ότι αυτό είναι μοίρα». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ γυμνάστρια στην Ελένη Μενεγάκη.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πώς είναι ο Δέλλας ως μπαμπάς, «Είναι φοβερός σαν μπαμπάς και το έχει πολύ. Όταν τον είδα με παιδιά σκέφτηκα αυτός ο άνθρωπος θέλω να κάνει το παιδί μου. Το παιδί ήρθε τυχαία».

Αν και η πραγματική αποκάλυψη είναι σχετικά με το μωρό που έχασε: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το μωρό δυο μηνών. Μετά όμως συνειδητοποιήσαμε ότι το θέλαμε πολύ. Στεναχωρήθηκα υπερβολικά και φοβήθηκα πολύ. Και όταν δεν είσαι 20- 25 ετών λες 'θα μου ξανασυμβεί τώρα'; Μετά σκέφτηκα ότι αυτά γίνονται για κάποιο λόγο».

Τέλος εντύπωση προκαλεί και η δήλωση της Μεσολογγίτισας καλλονής σχετικά με το πόσο λίγη αυτοπεποίθηση έχει στην εμφάνισή της: «Η μάνα μου δεν μου είχε πει ποτέ ότι είμαι ωραία. Στα 30 μου μου το είπε. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Περνούσα από καθρέφτη και έλεγα φτου να φύγω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ