Το top 5 των νέων σούπερ μόντελ - iefimerida.gr

Το top 5 των νέων σούπερ μόντελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καιρούς κρίσης με ταυτόχρονη απώλεια κρίσης, αν με καταλαβαίνεις, υπάρχουν ακόμη κάποιες που τραβάνε το κορμάκι τους με βία από το στρώμα για περισσότερα από 590 ευρώ, αν με καταλαβαίνεις. Linda, Christy, Naomi δεν είναι – όχι με τα μικρά, ούτε με επίδειξη ταυτότητας δεν τις αναγνωρίζουν οι περισσότεροι, έχουν όμως γκελ εκεί που μετράει: στα google searches, και στους followers στο twitter. Ε, εντάξει, και στα εξώφυλλα περιοδικών και τον αριθμό προσλήψεων για αγροτικάς εργασίας επί πασαρέλας. Πάρτες λοιπόν σε αντίστροφη, ένα top 5 γυναίκας χωρίς λίπη και τοξίνες.

5. H Constance Jablonski, εκ Γαλλίας, είναι πρόσφατη στον χώρο, οπότε μόνο 9000 περίπου followers πρόλαβε να αποκτήσει και ούτε ένα εκατομμύριο φορές δεν γκουγκλαρίστηκε το όνομά της. Βέβαια, μπορεί να μην ήξεραν και πώς γράφεται.

4. Εκτός από ωραιότατο all australian όνομα, τo διασημότερο εξαγώγιμο προϊόν της Αυστραλίας μετά το Κορμί, η Abbey Lee Kershaw είναι ανερχόμενη – και με το μικροχασματάκι στα δόντια που σημαίνει ότι λεφτά θα πάρει. Όπως η επόμενη.

3. H Lara Stone με μόλις 2 πασαρέλες λόγω του αποκλειστικού συμβολαίου με τον Calvin Klein, είναι φρέσκια και με ξεκούραστα πόδια να τρέχει σε κάστινγκ περιφέροντας το αλά BB κενό των δοντιών της και να ψήνει ολλανδικά μπισκοτάκια (…) στον David Walliams.

τα ξέρεις2. Για τη Δανέζα Freja Beha Erichsen , είναι η πιο χαμαιλεοντική, μια Linda των 10s, και εκείνη που είναι πιο πιθανό να δεις γυμνή.

1. H Πολωνή Anja Rubik είναι το περιζήτητο μοντέλο σου λέει. Πάσο.

Πηγή: fashionism

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ