Μεθυσμένος o υπουργός Οικονομικών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή της Ουκρανίας - iefimerida.gr

Μεθυσμένος o υπουργός Οικονομικών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή της Ουκρανίας

Μεθυσμένος o υπουργός Οικονομικών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως χρειάστηκε ένα... ποτηράκι για να ξεπεράσει το άγχος που του προκαλούσε η ανάλυση του προϋπολογισμού της χώρας. Οι συνάδελφοί του όμως στη Βουλή της Ουκρανίας δεν το είδαν με καλό μάτι. Και εν μέσω των διαμαρτυριών τους διακόπηκε η συζήτηση, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ήταν μεθυσμένος!

Ο Ανατόλι Μιαρκόφσκι μίλησε για δέκα λεπτά σχετικά με την εφαρμογή του προϋπολογισμού το 2012. Αλλά όταν άρχισε η διαδικασία των ερωτήσεων, αντί αυτών οι βουλευτές της αντιπολίτευσης άρχισαν να εκτοξεύουν κατηγορίες. «Είναι μεθυσμένος!», φώναξε ένας από αυτούς. «Οποιος τον πλησιάσει στα πέντε μέτρα μπορεί να αντιληφθεί τις αναθυμιάσεις της βότκα!», κραύγασε ένας άλλος, που κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής να το διαπιστώσει και μόνος του μυρίζοντας τον υπουργό.

Ο Βολοντιμίρ Ρίμπακ αρνήθηκε, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν δική του αρμοδιότητα να ελέγχει τη συμπεριφορά των βουλευτών ή των υπουργών. Παρόλα αυτά διέκοψε τη συζήτηση, προκειμένου να δοθεί χρόνος να διαπιστωθεί αν όντως ο Μιαρκόφσκι ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Ο τελευταίος έφυγε από το κτίριο την ώρα που ο Ρίμπακ τοποθετούνταν. Οταν ξανάρχισε η συζήτηση, ο υπουργός Οικονομικών Γιούρι Κολόμποφ ενημέρωσε το σώμα πως ο Μιαρκόφσκι ήταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Πάντως, ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος έσπευσε να υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργό. «Δεν μύριζε αλκοόλ. Τον ξέρω 20 χρόνια και είναι υπεύθυνο άτομο. Ηταν απλά μία προσπάθεια της αντιπολίτευσης να υπονομεύσει τη διαδικασία», δήλωσε ο Βολόντιμιρ Μακιεγιένκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ