Δασκαλόπουλος: «Οι εκλογές αυτή τη στιγμή θα ήταν μοιραίες» - iefimerida.gr

Δασκαλόπουλος: «Οι εκλογές αυτή τη στιγμή θα ήταν μοιραίες»

Δασκαλόπουλος: «Οι εκλογές αυτή τη στιγμή θα ήταν μοιραίες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση πως οι εκλογές αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες για την οικονομία εξέφρασε ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Παρεμβαίνοντας για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο πρόεδρος του ΣΕΒ υπογράμμισε παράλληλα πως όλοι θα ζημιωθούν αν πέσει «μαύρο» στην οικονομία της χώρας.

«Αυτή τη στιγμή οι εκλογές θα ήταν μοιραίες για την πορεία της οικονομίας και τις σχέσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αρα, ουδείς υπεύθυνος πολιτικός φορέας είχε συμφέρον να τις επιδιώξει και οι πολίτες, σοφά δεν τις ήθελαν», τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος μιλώντας στο πλαίσιο ημερίδας που διοργάνωσε ο ΣΕΒ.

«Αν πέσει μαύρο στην οικονομία μας, όλοι ανεξαιρέτως θα βγούμε χαμένοι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ακόμη, ότι χρειάζεται ένα καλά δουλεμένο και σωστά ιεραρχημένο πρόγραμμα πραγματικών μεταρρυθμίσεων, το οποίο θα εκπέμπει σήμα αποφασιστικότητας και «θα πείθει για την αναγκαιότητά του χωρίς να διχάζει την κοινωνική πλειοψηφία».

Η ημερίδα στην οποία έγινε η ομιλία του αφορούσε τη μεταρρύθμιση του συστήματος αδειοδότησης έργων και δραστηριοτήτων. Ο κ. Δασκαλόπουλος επεσήμανε πως πρόκειται για ένα ζωτικό ζήτημα για τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις και ότι ο ιδιωτικός τομέας έχει υποβάλει στην πολιτεία πολλές ολοκληρωμένες μελέτες που δίνουν συγκεκριμένες λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα. «Προσδοκούμε, κατέληξε, ότι η βούληση, οι προθέσεις και οι εξαγγελίες εκ μέρους της κυβέρνησης θα γίνουν πλέον πράξη και θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ