Audi A3: Το πρώτο πολυμορφικό Αudi θα βασίζεται στο Α3 - iefimerida.gr

Audi A3: Το πρώτο πολυμορφικό Αudi θα βασίζεται στο Α3

Audi A3: Το πρώτο πολυμορφικό Αudi θα βασίζεται στο Α3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν προσέξει κανείς τη γκάμα της Audi, τόσο την τρέχουσα όσο και τις προγενέστερες, θα διαπιστώσει ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν περιλάμβανε κάποιο πολυμορφικό ή έστω μια έκδοση με χαρακτηριστικά MPV στο εσωτερικό της. Αυτό όμως, από όσο μπορούμε να ξέρουμε, πολύ σύντομα θα αλλάξει, μιας και το Α3 θα αποκτήσει, ως πρώτο Audi στην ιστορία της μάρκας και μια πολυμορφική εκδοχή, η οποία θα λέγεται πιθανότατα V3.

To πολυμορφικό Α3, ανεξάρτητα από την επωνυμία του, θα βασίζεται μεν στο ίδιο πλαίσιο MQB με τις τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις του μοντέλου, αλλά σε σχέση με αυτές θα έχει και σημαντικά μεγαλύτερο μεταξόνιο –κατά 23 εκατοστά, φτάνοντας τα 2,88 μέτρα- αλλά και μήκος, μιας και θα είναι μόλις 4 πόντους πιο μικρό από το Α4. Φυσικά οι αυξήσεις αυτές αντικατοπτρίζονται στους χώρους στο εσωτερικό, όπου το Audi V3, όπως και το Touran της VW άλλωστε, θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 7 επιβάτες. Αυτό που δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά θα είναι το ταμπλό, που θα ακολουθεί το επιτυχημένο στυλ των Α3.

Το πρώτο Audi MPV θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης (TFSI) και diesel (TDI), από 1.400 και 1.600 κυβικά αντίστοιχα και πάνω, ενώ θα ανταγωνίζεται τόσο την Mercedes B-Class όσο και το μελλοντικό ΒΜW Active Tourer, που θα έχει κι αυτό 7θέσια έκδοση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ