ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση του ΣτΕ είναι ξεκάθαρη -Να επαναλειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση του ΣτΕ είναι ξεκάθαρη -Να επαναλειτουργήσει άμεσα η ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ μετά και την απόφαση του ΣτΕ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παράλληλα επιτίθεται στην τρικομματική κυβέρνηση την οποία κατηγορεί για «πολιτική απομόνωση».

Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η απόφαση του ΣτΕ βάζει φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης και την υποχρεώνει στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ, η οποία οφείλει να γίνει με βάση το καθεστώς που ίσχυε πριν την κατάθεση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και με το σύνολο των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση», ενώ παράλληλα επισημαίνει πως η κυβέρνηση οφείλει «χωρίς περιστροφές» να φέρει άμεσα στη Βουλή τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού περιεχομένου, τονίζοντας πως οποιαδήποτε πρόταση για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν μπορεί να τεθεί σε ισχύ εάν δεν εγκριθεί πρώτα από το Κοινοβούλιο.

Κλείνοντας, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως «οι όποιες προσπάθειες εκ μέρους της κυβέρνησης και των εταίρων της να κερδίσουν χρόνο προσπαθώντας να ξεφύγουν από την πολιτική απομόνωση στην οποία έχουν περιέλθει τους καθιστά ακόμα περισσότερο έκθετους στον ελληνικό λαό ο οποίος διεκδικεί το δικαίωμα στην πληροφόρηση και έχει συνειδητοποιήσει πως το πραγματικό δίλημμα είναι μνημόνιο ή δημοκρατία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ