Πακέτο διακοπών μόνο για σκύλους: Σπα, ρέικι και μαθήματα σερφ, μόλις με 47.000 λίρες - iefimerida.gr

Πακέτο διακοπών μόνο για σκύλους: Σπα, ρέικι και μαθήματα σερφ, μόλις με 47.000 λίρες

Πακέτο διακοπών μόνο για σκύλους: Σπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σκυλίσια ζωή... πάει διακοπές. Σε ένα πρόγραμμα μάλιστα που ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα ζήλευε τα τετράποδα που θα έχουν την ευκαιρία να το ζήσουν. Σπα, ταινίες, βόλτες και περιποίηση πολλών αστέρων. Ολα αυτά βέβαια αν το αφεντικό τους αποφασίσει πως έχει 47.000 λίρες που του περισσεύουν. Γιατί τόσο κοστίζει το πακέτο διακοπών που διαμόρφωσε ένα ξενοδοχείο στη Βρετανία απευθυνόμενο αποκλειστικά σε σκύλους.

Με αυτά τα χρήματα, για δύο εβδομάδες το κατοικίδιο θα κάνει σπίτι του μία σουίτα που παρέχει όλες τις ανέσεις. Από την πιο απλή- στιγμές χαλάρωσης με ταινίες- έως σνακ τα οποία θα ετοιμάζουν κορυφαίοι σεφ. Οι ταινίες βέβαια είναι προσεκτικά επιλεγμένες για τα γούστα του τυχερού σκύλου, αφού θα θαυμάζει στην οθόνη από τις περιπέτειες της Λάσι, έως τα «101 σκυλιά της Δαλματίας».

Ακόμη και οι βόλτες στην παραλία είναι προσεκτικά σχεδιασμένες. Οι τυχεροί σκύλοι θα τις κάνουν φορώντας αξεσουάρ κορυφαίων σχεδιαστών, όπως κολάρα Burberry, ενώ θα τους συνοδεύουν ειδικοί καλεσμένοι που θα εναλλάσσονται. Ανάμεσά τους ακόμη και ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής των 400 μ. εμπόδια, Ντάι Γκριν!

Η πολυτέλεια δεν σταματά εκεί. Στο πακέτο διακοπών για σκύλους περιλαμβάνεται περιποίηση σε σπα- από αρωματοθεραπεία μέχρι μασάζ και πεντικιούρ- ρέικι για την ψυχική υγεία του τετράποδου και μαθήματα σερφ.

Οι ιδιοκτήτες δεν επιτρέπεται να συνοδεύουν το κατοικίδιό τους στις διακοπές. Ούτε θα πρέπει να διαμαρτύρονται για την «τσουχτερή» τιμή τους, αφού το πακέτο έχει και φιλανθρωπικές προεκτάσεις. Από τις 47.000 λίρες που είναι το κόστος για κάθε σκύλο, οι 8.400 θα δίνονται σε δύο ιδρύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ρέικι διακοπές σκύλων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ