Εισαγγελική παρέμβαση για τη μετάδοση του σήματος της ΝΕΡΙΤ ζητούν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για τη μετάδοση του σήματος της ΝΕΡΙΤ ζητούν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ

Εισαγγελική παρέμβαση για τη μετάδοση του σήματος της ΝΕΡΙΤ ζητούν οι εργαζόμενο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητούν οι ομοσπονδίες και τα σωματεία των εργαζομένων στα ΜΜΕ για τη μετάδοση του σήματος της ΝΕΡΙΤ μέσω της Digea.

Η κυβέρνηση απέδωσε την προβολή του σήματος σε λάθος της Digea, η οποία ως ψηφιακός πάροχος πρέπει να έχει εντολή για να μεταδώσει τηλεοπτικό σήμα και σε κάθε περίπτωση να υπάρχει τηλεοπτική εταιρεία και άδεια από το ΕΣΡ, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, αλλά δεν εντόπισε το σήμα της ΝΕΡΙΤ.

Στην καταγγελία των σωματείων αναφέρεται πως «σε συνέχεια των παράνομων μαζικών απολύσεων και του κλεισίματος της ΕΡΤ από την Κυβέρνηση, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων μας σας καταγγέλλουμε ότι, στο κανάλι 52 της Digea έχει ανέβει παρανόμως σήμα, με μπάρες, λέγοντας ότι πρόκειται για συχνότητα της ΝΕΡΙΤ, εταιρίας την οποία η Κυβέρνηση προορίζει ως διάδοχο της ΕΡΤ και η οποία νομικά δεν υφίσταται» .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ