Τηλεφώνημα Σόιμπλε σε Στουρνάρα: Είστε στο σωστό δρόμο για την επιτυχία - iefimerida.gr

Τηλεφώνημα Σόιμπλε σε Στουρνάρα: Είστε στο σωστό δρόμο για την επιτυχία

Τηλεφώνημα Σόιμπλε σε Στουρνάρα: Είστε στο σωστό δρόμο για την επιτυχία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα εύσημά του απέδωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον Ελληνα ομόλογό του Γιάννη Στουρνάρα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν τη Δευτέρα.

Λίγες ώρες μετά το τηλέφωνο της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ στον Αντώνη Σαμαρά και λίγο πρίν την κρίσιμη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών από την οποία θα κριθεί το αν θα συρθεί η χώρα σε εκλογές, ο κ. Σόιμπλε τηλεφώνησε στον κ. Στουρνάρα για να του πει τα... καλύτερα λόγια.

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την επιτυχία» είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στον Ελληνα ομόλογό του.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο κ. Σόιμπλε είπε ακόμη στον κ. Στουρνάρα πως η Ελλάδα έχει μπροστά της έναν μακρύ και απότομο δρόμο μεταρρυθμίσεων, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι πρώτες ελληνικές οικονομικές επιτυχίες γίνονται ορατές.

Στουρνάρας και Σόϊμπλε συμφώνησαν ότι το θέμα της ανεργίας είναι αυτό το οποίο καίει περισσότερο απ' όλα και συμφώνησαν και στη δημιουργία μιας αναπτυξιακής τράπεζας η οποία θα προσφέρει στήριξη σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε στον κ. Στουρνάρα ότι η Ευρώπη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα, και επιβεβαίωσε σύντομα θα έρθει στην Αθήνα. Η επίσκεψή του, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ