Αγκαλιά με άντρες της ΕΛΑΣ γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρία Μενούνος [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγκαλιά με άντρες της ΕΛΑΣ γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρία Μενούνος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα βρέθηκε η Μαρία Μενούνος για την βάφτιση της Μαριέττας Χρουσαλά. Οπότε βρήκε την ευκαιρία να γιορτάσει τα 35 γενέθλια της. Και μάλιστα για 2η φορά μέσα σε 10 μέρες.

Μπορεί η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια να γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της φορώντας μπικίνι πριν μόλις μια εβδομάδα (σε ένα event με σπόνσορα γνωστή τεκίλα), αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να το επαναλάβει κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα.

Αγκαλιά με άντρες της ΕΛΑΣ γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρία Μενούνος [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα η Μαρία έσβυσε τα κεράκια στην τούρτα της (πάνω στην οποία ήταν τα πρόσωπα των γονιών της και του μόνιμου συντρόφου της) σε ένα prive πάρτι στο Pausa Bar-Restaurant.

Αγκαλιά με άντρες της ΕΛΑΣ γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρία Μενούνος [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Εκεί που έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι γονείς της, Κώστας και Λίτσα και η Μαριέττα Χρουσαλά στην κόρη της οποίας είναι νονά.

Αγκαλιά με άντρες της ΕΛΑΣ γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρία Μενούνος [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ταυτόχρονα η Μενούνος πρόλαβε να φωτογραφηθεί για το περιοδικό People, να κάνει βόλτες στην Αθήνα και να βγει μέχρι και μια φωτογραφία αγκαλιά με 5 μέλη της ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης) που βρέθηκαν μπροστά της, την οποία στην συνέχεια -σύμφωνα με την daily mail- πόσταρε στο instagram.

Αγκαλιά με άντρες της ΕΛΑΣ γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαρία Μενούνος [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ