O Tσίπρας μιλάει στο Σύνταγμα την ώρα που οι τρεις εταίροι συσκέπτονται στο Μαξίμου - iefimerida.gr

O Tσίπρας μιλάει στο Σύνταγμα την ώρα που οι τρεις εταίροι συσκέπτονται στο Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιεί σήμερα 17 Ιουνίου στις 8 μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που στο Μέγαρο Μαξίμου θα συναντώνται οι πολιτικοί αρχηγοί. Κεντρικό σύνθημα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα είναι: «Να τελειώνουμε με την κυβέρνηση της εκτροπής. Να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία».

Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε αρχικά στο πλαίσιο της πορείας προς το συνέδριο και με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εκλογές, όμως η συγκυρία που προέκυψε μετά την υπόθεση της ΕΡΤ προσδίδει στην κίνηση επιπλέον πολιτική σημασία.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εξάλλου, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης όμως, μόνο εφόσον τυχόν συμβιβασμός απόψε προκαλέσει ρήγματα σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ικανά να οδηγήσουν σε καθοριστικές διαφοροποιήσεις βουλευτών των δύο κομμάτων.

Την ίδια ώρα υπάρχει δυσφορία στην Κουμουνδούρου, διότι το ΠΑΜΕ, που ελέγχεται από το ΚΚΕ, ανακοίνωσε ότι διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΕΡΤ περίπου την ίδια ώρα με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ