Τηλέφωνο Μέρκελ σε Σαμαρά: Αντώνη σε στηρίζω, σέβομαι τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες που κάνεις - iefimerida.gr

Τηλέφωνο Μέρκελ σε Σαμαρά: Αντώνη σε στηρίζω, σέβομαι τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες που κάνεις

Τηλέφωνο στήριξης Μέρκελ σε Σαμαρά: Σέβομαι τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες που
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφώνημα στήριξης από την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου η κυρία Μέρκελ εξέφρασε στον κ. Σαμαρά τη στήριξή της στην προσπάθεια που καταβάλλει το τελευταίο διάστημα προκειμένου να βάλει την χώρα σε μεταρρυθμιστική τροχιά.

Όπως γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, «η κ. Μέρκελ εξέφρασε το σεβασμό της στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και προόδους».

Το κυβερνητικό ανακοινωθέν στο Βερολίνο, με την υπογραφή του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφέρει, επίσης, ότι «η Ελλάδα ήδη έχει σημειώσει αισθητή πρόοδο και βρίσκεται, σήμερα, σε πολύ καλύτερη κατάσταση, από πολλές απόψεις, συγκριτικά με εκείνη στην οποία βρισκόταν πριν από μερικούς μήνες».

«Στην παρούσα φάση είναι ιδιαιτέρως σπουδαίο να υλοποιηθεί ό,τι συνεφωνήθη με την Τρόικα, επίσης σε ό,τι αφορά τον δημόσιο τομέα, ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην οδό που την οδηγεί στην επιτυχία» υπογραμμίζει το επίσημο γερμανικό ανακοινωθέν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ