Τα ζώδια της Κυριακής 16 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 16 Ιουνίου

Τα ζώδια της Κυριακής 16 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και κάποιες πληγές του παρελθόντος. Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Στα μέσα της εβδομάδος μπορείτε να εκμεταλλευτείτε συζητήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς.

Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σταθεροποιείτε. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας θα βρίσκετε στο ζενίθ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτή η ημέρα θα σας φέρει τη χαρά που περιμένατε από καιρό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα για να μην έχετε απώλειες από εκεί που δεν το περιμένετε.

Δίδυμοι

Αποφύγετε περιττές σπατάλες και άσκοπες αγορές και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Εμπιστευτείτε μόνον άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Θα έχετε την τάση να πετάξετε από την ζωή σας ότι σας επιβαρύνει και σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Κάντε λίγο υπομονή και θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση.

Καρκίνος

Ενώ δημιουργούνται κάποιες θετικές προοπτικές παράλληλα παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να προβληματίζεστε. Μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας με προσοχή και σύνεση. Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σας θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και θα βγάλετε πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Χρήματα που σας οφείλουν καθυστερούν με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και να χαλάει η διάθεση σας.

Λέων

Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Κάντε τον απολογισμό σας και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό στη ζωή σας. Ρίξτε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει και μην αλλάζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Παρθένος

Επιμείνετε σταθερά στους στόχους σας και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα και θα σκεφτείτε να προχωρήσετε σε ορισμένες επενδύσεις που θα σας προτείνουν. Οι δεσμευμένοι που περάσατε με επιτυχία τους κραδασμούς των τελευταίων ετών θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται προδιαθέτουν για εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφο, οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε ανύποπτο χρόνο. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα. Θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή αλλά και την οικογενειακή ήταν και εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο μέσα από έντονους προβληματισμούς και ανησυχίες. Οι αστρολογικές όψεις που διαμορφωθήκαν αυτήν την περίοδο έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επικρατεί ένα κλίμα ανασφάλειας, καθώς θα βλέπετε τις ανάγκες σας ολοένα να μεγαλώνουν.

Σκορπιός

Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Θα ξανά βρείτε τον παλιό σας εαυτό και θα αρχίσετε να ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια έντονη κοινωνική περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Οργανώστε μια κοντινή απόδραση και ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Συνεχίζεται η περίοδος της ενδοσκόπησης στο τομέα των σχέσεων σας, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών.

Τοξότης

Είναι μια καλή περίοδος για όσους θέλουν να ασχοληθούν με σεμινάρια ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με οποιανδήποτε τρόπο. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλυτέρα για όσους θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, να κάνουν έναν απόγονο ή να επισημοποιήσουν μια σχέση. Παρεξηγήσεις ή μια κάποια αποξένωση από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στεναχωρεί αυτή την περίοδο. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.

Αιγόκερως

Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται καλές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, για τους δεσμευμένους και κεραυνοβόλους έρωτες για τους αδέσμευτους και τους κυνηγούς της περιπέτειας. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις. Σας περιμένουν καταλυτικές αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λειτουργεί ένα παρασκήνιο σε βάρος σας.

Υδροχόος

Προσέξτε λίγο τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Κάντε υπομονή και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

Ιχθείς

Αποφύγετε τους έντονους διαξιφισμούς και προσπαθήστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Μην απογοητευτείτε από τις όποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πίεση και εξαντλητικά ωράρια διαφαίνονται για εσάς τους Ιχθύες αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ