Φωτιά στο πλοίο «Νήσος Μύκονος» εν πλω προς τη Σάμο - Μετεπιβιβάζονται μεσοπέλαγα στο «Παναγία Θεοτόκος» οι επιβάτες - iefimerida.gr

Φωτιά στο πλοίο «Νήσος Μύκονος» εν πλω προς τη Σάμο - Μετεπιβιβάζονται μεσοπέλαγα στο «Παναγία Θεοτόκος» οι επιβάτες

Φωτιά στο πλοίο Νήσος Μύκονος - Αγωνία για τους 248 επιβάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά ξέσπασε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό «νήσος Μύκονος» που πλέει προς την Σάμο με 174 επιβάτες. Ο κόσμος μετεπιβιβάστηκε στο «Παναγία Θεοτόκος» που έσπευσε στην περιοχή.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις το απόγευμα στην τσιμινιέρα του πλοίου και τέθηκε υπό έλεγχο από το πλήρωμα.

Το οποίο απέπλευσε στις 12:00 από το λιμάνι του Πειραιά για την Σάμο με 174 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα. Για προληπτικούς λόγους οι επιβαίνοντες είχαν φορέσει τα σωσίβιά τους, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. ξεκίνησε η μετεπιβίβαση των επιβατών στο πλοίο «Παναγία Θεοτόκος». Τα δύο πλοία πλεύρισαν ώστε να εφάπτονται οι δύο καταπέλτες τους για να περάσει ο κόσμος από τον έναν στον άλλο. Οι επιβάτες θα μεταφερθούν στη Σάμο.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες πέντε από τους επιβάτες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από δυο γιατρούς που επέβαιναν στο πλοίο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο με σκάφος του λιμενικού.

Το «Νήσος Μύκονος» βρίσκεται μεταξύ Ευδήλου και Σάμου.

Η ανακοίνωση της Hellenic Seaways για το «Νήσος Μύκονος»

«Η Hellenic Seaways ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του πλοίου της Νήσος Μύκονος προς Σάμο, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην τσιμινιέρα του πλοίου.Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο από τα μέλη του πληρώματος. Στο πλοίο επιβαίνουν 174 επιβάτες με προορισμό το Καρλόβασι και 37 Ι.Χ. Οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ