SmartRoll: Έρχονται τα πρώτα ζάρια με συνδεσμολογία bluetooth για το iOS - iefimerida.gr

SmartRoll: Έρχονται τα πρώτα ζάρια με συνδεσμολογία bluetooth για το iOS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα χαρακτηριστικό που λείπει σε όλους από τα αγαπημένα τους παιχνίδια, όσον αφορά την ψηφιακή τους εκδοχή, είναι σίγουρα το ρίξιμο των ζαριών. Λίγο η αίσθηση ότι ελέγχουμε την τύχη και λίγο η καχυποψία ότι θα φέρναμε καλύτερο αποτέλεσμα από τη συσκευή, το ρίξιμο των ζαριών είναι μια δυνατότητα που υστερεί στον ψηφιακό κόσμο.

Την ανάγκη αυτή αφουγκράστηκε η SmartRoll που παρουσίασε τα πρώτα φυσικά ζάρια που συνδέονται με το iPad μέσω συνδεσμολογίας bluetooth. Τα ζάρια είναι προς το παρόν συμβατά με 3 παιχνίδια (Trivia, Craps and Music Challenge) αλλά σύντομα θα διαδοθούν και σε περισσότερα.

Τα ζάρια έχουν την ικανότητα να ανάβουν όταν είστε έτοιμοι να παίξετε τον γύρω σας και εν συνεχεία μεταφέρουν τους αριθμούς που ρίξατε με ακρίβεια στο παιχνίδι σας στο iPad.

H τιμή τους ακόμη άγνωστη μιας και δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση, η εταιρεία όμως που τα λανσάρει θέλει να τα διαθέσει στην αγορά το συντομότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ