Πρόσωπο με πρόσωπο με δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής στη Λαμία - iefimerida.gr

Πρόσωπο με πρόσωπο με δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής στη Λαμία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσωπο με πρόσωπο ήλθαν άνδρες της Πυροσβεστικής με δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων σε περιοχή της Φθιώτιδας, όταν τους εντόπισαν τυχαία να έχουν ανάψει φωτιά κοντά σε ένα μοναστήρι, με τον έναν από τους δύο να κρατά όπλο τύπου καλάσνικοφ. Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες των ΕΚΑΜ.

Οι ανυποψίαστοι πυροσβέστες, ήλθαν σε επαφή με τους επικίνδυνους δραπέτες τυχαία, όταν τους έκαναν συστάσεις για την φωτιά που είχαν ανάψει κοντά στο μοναστήρι της Δαμάστας. Οπως αναφέρει το lamiareport, οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες έκλεψαν την προηγούμενη ημέρα ένα αμάξι από ένα κοντινό χωριό και έβαλαν φωτιά κοντά στο μοναστήρι για να ξεφορτωθούν κάποια αντικείμενα, με αποτέλεσμα να δει τον καπνό διερχόμενος οδηγός και να καλέσει την Πυροσβεστική.

Στο σημείο, έσπευσε όχημα με τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι ήλθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο Αλβανούς δραπέτες. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, οι δραπέτες υποστήριξαν ότι είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν και έκαιγαν διάφορα πράγματα, ενώ όταν τους ζήτησαν τα ονόματα τους, εκείνοι αρνήθηκαν.

Ο ένας από τους πυροσβέστες πρόσεξε ότι κάτω από τα ρούχα ο ένας είχε ένα όπλο που έμοιαζε με Καλάσνικοφ. Όταν επέστρεψαν στη βάση τους ενημέρωσαν τον διοικητή τους και στη συνέχεια την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισαν στις φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί , τουλάχιστον έναν από τους δραπέτες των Τρικάλων.

Στην Αστυνομική Διέυθυνση Φθιώτιδας, σήμανε συναγερμός, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να χτενίζουν την περιοχή και να εντοπίζουν εν τέλει λίγο πιο μακριά όπου είχαν ανάψει φωτιά οι κακοποιοί το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στις 07:00 τα ξημερώματα, σηκώθηκε και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με θερμική κάμερα για να βοηθήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ