Φτωχαδάκι η Ζιζέλ -Το πιο πλούσιο μοντέλο είναι 50 ετών και έχει περιουσία 2,5 δισ. δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Φτωχαδάκι η Ζιζέλ -Το πιο πλούσιο μοντέλο είναι 50 ετών και έχει περιουσία 2,5 δισ. δολάρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Κάθι Αϊρλαντ να μην εμφανίζεται πλέον στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, όπως στα 80s, αλλά η αξίας 2,5 δισεκατομμυρίων περιουσία της τη μετατρέπει σε πρότυπο για κάθε επίδοξο μοντέλο.

Tα 45 εκ. δολάρια που κέρδισε πέρυσι η Ζιζέλ, τα οποία και της χάρισαν για άλλη μια χρονιά την πρώτη θέση στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του πλανήτη, ωχριούν προφανώς μπροστά στην αυτοκρατορία που έχει χτίσει η 50χρονη.

Συγκεκριμένα η Αϊιρλαντ, που συγκέντρωσε ένα κομπόδεμα 350 εκ. δολαρίων από την εποχή που ήταν εξώφυλλο σε κάθε έντυπο του πλανήτη, ξεκίνησε την επιχειρηματική της καριέρα λανσάροντας μια σειρά κάλτσες στα Kmart στην αρχή των 90s.

Ενώ στη συνέχεια η σειρά προϊόντων με το όνομά της επεκτάθηκε σε ρούχα, χαλιά, νυφικά, ανεμιστήρες οροφής, περούκες, κοσμήματα και έπιπλα γραφείου. Με τελευταία προσθήκη τη σειρά παπουτσιών που ετοιμάζει σε συνεργασία με την Royal Footwear and Accessories και η οποία αποτέλεσε την αφορμή για να την κάνουμε θέμα.

Ουσιαστικά αυτό που κατάφερε η Καλιφορνέζα που έχει εμφανισθεί επί 13 χρόνια στο Sports Illustrated (1984-1996) είναι να χτίσει μια πραγματική αυτοκρατορία αξίας, σύμφωνα με περσινό δημοσίευμα του Forbers, 2 δισ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ